GT40s.com
MK-I  MK-II  MK-III  MK-IV  GULF  MIRAGE  J-CAR  LOLA
GT40s.com
Home Forum Gallery Support GT40s.com  
Register FAQ Advertisers Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   GT40s.com > >

Notices

Site Questions, Suggestions, & Comments Need help with the forum? Look here!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 18th March 2017, 09:05 PM   #1
ckouba's Avatar
ckouba
Bronze Supporter
United States
 
Join Date: Feb 2004
Location: Oregon, USA
GT40: RCR40-31
Posts: 958
Is it just me?

I keep getting this when I try to post:

"Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 503 Service Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."

I know other people are posting as I see other posts from today. If this post doesn't go public, I guess I'll know it's me.

I am trying to post to the "Gravity Racer" thread (this one). Any advice?

Thanks in advance gents!
Chris
__________________
Chris K
RCR40 #31
ckouba is offline   Reply With Quote
Old 19th March 2017, 04:12 AM   #2
IanAnderson's Avatar
IanAnderson
Lifetime Premier Supporter
United Kingdom
 
Join Date: Nov 2003
Location: Ashford
GT40: Dax 40 Mk1 (Rov
Posts: 3,841
Re: Is it just me?

Hi Chris

I had the same three times yesterday.
Just presumed they were doing some system work.

Ian
__________________
DAX GT40. Morgan 3.9 EFi, Worked by John Eales.
Renault Box, Always makes me smile!
IanAnderson is offline   Reply With Quote
Old 19th March 2017, 02:32 PM   #3
ckouba's Avatar
ckouba
Bronze Supporter
United States
 
Join Date: Feb 2004
Location: Oregon, USA
GT40: RCR40-31
Posts: 958
Re: Is it just me?

It is puzzling, at least to me... I can post a new thread here but I can't reply to the one I started.

Gave it a try again today and still got the same screen.
__________________
Chris K
RCR40 #31
ckouba is offline   Reply With Quote
Old 19th March 2017, 09:25 PM   #4
Joules5's Avatar
Joules5
Lifetime Premier Supporter
United States
 
Join Date: Nov 2007
Location: Reno, NV
GT40: ERA MK1 Gulf
Posts: 498
Re: Is it just me?

I just had the same trying to start a new thread?
__________________
ERA Gulf GT40 #2041
Pantera's '81 GT5 & '74 L
Swift 008 Formula Atlantic
Ultima CanAm
Joules5 is offline   Reply With Quote
Old 20th March 2017, 02:34 AM   #5
IanAnderson's Avatar
IanAnderson
Lifetime Premier Supporter
United Kingdom
 
Join Date: Nov 2003
Location: Ashford
GT40: Dax 40 Mk1 (Rov
Posts: 3,841
Re: Is it just me?

Were you guys linking to external data sources?
I got the message trying to link to a Wiki page

Removed the link and it posted fine.

Ian
__________________
DAX GT40. Morgan 3.9 EFi, Worked by John Eales.
Renault Box, Always makes me smile!
IanAnderson is offline   Reply With Quote
Old 20th March 2017, 02:43 AM   #6
ckouba's Avatar
ckouba
Bronze Supporter
United States
 
Join Date: Feb 2004
Location: Oregon, USA
GT40: RCR40-31
Posts: 958
Re: Is it just me?

Good call Ian. Text posted just fine but couldn't link to a video...
__________________
Chris K
RCR40 #31
ckouba is offline   Reply With Quote
Old 20th March 2017, 10:46 AM   #7
Joules5's Avatar
Joules5
Lifetime Premier Supporter
United States
 
Join Date: Nov 2007
Location: Reno, NV
GT40: ERA MK1 Gulf
Posts: 498
Re: Is it just me?

I was adding a link to a car for sale, does the provision to link to external data not exist anymore or just a glitch in the upgraded system?
__________________
ERA Gulf GT40 #2041
Pantera's '81 GT5 & '74 L
Swift 008 Formula Atlantic
Ultima CanAm
Joules5 is offline   Reply With Quote
Old 20th March 2017, 09:03 PM   #8
KarlWood
Rookie
United States
 
Join Date: Oct 2014
Location: San Francisco
GT40: CAV #53
Posts: 42
Re: Is it just me?

I found that I couldn't post if I had a https link. I tried to post from YouTube. I removed the "s" so it is not a secure link and it worked fine. Not sure if this is the same as others are getting.
KarlWood is offline   Reply With Quote
Old 26th March 2017, 09:27 AM   #9
Ron Earp's Avatar
Ron Earp
Administrator
United States
 
Join Date: Sep 2001
Location: NC, USA
GT40: None.
Posts: 6,835
Re: Is it just me?

It's being checked out now.
__________________
Ron Earp

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Ron Earp is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
post, request, service, today, unavailable


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:49 AM.