C
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

 • Hej Magnus, roligt att du uppmärksammat min närvaro i dessa GT40-forum. Nej jag har inte börjat bygga något ännu.... Något beslut i frågan lär väl dröja misstänker jag. Egentligen lutar det åt en monocoque och sannolikt en "turn-key" variant. För stunden lutar det åt en CAV i rostfritt. Problemet är närmast hur man kan få en lågseriebil godkänd här hemma för legalt gatubruk? Jag har luskat en del angående det nya EU-regelverket beträffande dessa frågeställningar men har ännu inte hittat något entydigt svar på frågeställningarna. Jag misstänker att det kan vara knepigt att få till en proffsig "cockpit" vid ett självbygge - mycket därför jag drar mig för att dra igång ett eget bygge. Jag är lite nyfiken på vad du ska ha för maskineri i din GOX? Jag har läst en del om det som "Slangenracing" själv åstadkommit och måste erkänna att jag är djupt imponerad av hans prestationer.

  Hälsningar
  Christer Sandelin
  Hej
  Jag ser att du är intreserad av GT40 och är ute på forumsidorna. Skulle vara trevligt att höras och utbyta lite ideer och erfarenheter. Kanske bygger du en bil som jag gör och har lite tips.
  Om du vill får du gärna dela med dig av ditt telefonnummer så kan vi prata lite någon gång. Annars är mitt nummer 0703-252527.
  Med vänlig hälsning
  Magnus
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
Back
Top